KB Spennteknikk leverer spennstag produsert fra Macalloy Ltd. Vi kan tilby det meste av produktene i Macalloy sitt sortiment, men lagerfører noen dimensjoner av spennstag, for å kunne tilfredsstille markedets krav til raske leveringer.

Macalloy 1030

Macalloy 1030 er en høykvalitets karbon-krom stål stag høye bruddstyrke-egenskaper oppnådd ved kaldbearbeiding, eller varmebehandling.  Visse dimensjoner av stagene er også tilgjengelig i rustfri utgave (S1030), som er en martensittisk nikkel-krom stållegering, herdet gjennom produksjonsprosessen. Det gjøres oppmerksom på at denne rustfrie kvaliteten har begrensede egenskaper mot korrosjon og det bør gjøres spesielle tiltak for å benytte denne utendørs i Nordisk klima.

Spennstagene er tilgjengelig i lengder opp til 11,8 meter lange, men lengre lengder kan bygges sammen med bruk av skjøtehylser.  Det er tilgjengelig et utvalg av tilleggsprodukter som mutter, skiver, støtteplater og rør og det er viktig å benytte tilhørende detaljer ved oppspenning av stagene, slik at det komplette staget tåler de dimensjonerte kreftene.

Stagene kan korrosjonsbeskyttes ved mørtelinjisering, eller de kan leveres med Denso Tape, påført i fabrikk. Denso Tape er en fettimpregnert tape som har opptil 125 års levetid, dersom den påføres korrekt.

Macalloy 1030 stag med diameter opp til Ø50 mm er CE-merket og er godkjent iht ETAG 13.

Macalloy PT bars up to 50mm diameter carry the European CE marking and are approved to the requirements of ETAG 13. Systemet innehar en ETA-07/0046.

KB Spennteknikk kan tilby teknisk support og bistand ved oppspenning av spennstag. Ta gjerne kontakt for ytterligere informasjon.

For andre Macalloy produkter, se www.macalloy.com